Expertise

VAN DE KRAATS | BSMI

SUCCESVOL ONDERNEMEND


MARKTONDERZOEK

Voor goede beslissingen zijn feiten en inzichten noodzakelijk. Van de Kraats | BSMI biedt inzicht in: uw verzorgingsgebied, de behoeften van uw (zakelijke) klanten en de ontwikkelingen bij de concurrentie. 


BUSINESS COACHING

Als ondernemer heeft u geen tijd voor grootse, meeslepende strategietrajecten. Wel heeft u bij tijd en wijle behoefte aan iemand die kritisch meekijkt, geen blad voor de mond neemt en concrete suggesties aandraagt. Als business coach vervul ik graag die rol.


BUSINESS PLAN

Wilt u starten met een eigen onderneming? Heeft u een bestaand bedrijf en wilt u uitbreiden? Of wilt u voor de komende jaren een heldere strategie op papier zetten? Van de Kraats | BSMI helpt met het opstellen van een overtuigend en feitelijk onderbouwd businessplan.


FAMILIESTATUUT

Voor familiebedrijven biedt een familiestatuut de noodzakelijke helderheid over de strategische koers, juridische en financiële verhoudingen. Dit is vooral van belang bij grote beslissingen, zoals bedrijfsopvolging. Als extern begeleider help ik ondernemende families bij het opstellen van het familiestatuut.


BEDRIJFSOPVOLGING

Ik begeleid ondernemers bij het vaak intensieve proces van bedrijfsopvolging en bedrijfsverkoop of -aankoop. Voor de waardering en due dilligence werk ik samen met Baker Tilly Corporate Finance.


AD INTERIM DIRECTIE & MANAGEMENT

Soms heeft u behoefte aan een impuls van buiten om een noodzakelijke verandering op gang te krijgen. Of is een projectmatige implementatie nodig. In die gevallen kan interim directie of management een goede oplossing zijn.

Van de Kraats | BSMI

Van de Kraats | BSMI is de onderneming van Barend van de Kraats.

ONZE DIENSTEN

Marktonderzoek

Business coaching

Businessplan

Familiestatuut

Bedrijfsopvolging & Overnames

Ad interim directie & management

CONTACT

Pompmakerstraat 6

2645 JV  Delfgauw

+0031 6 5276 5476

info@bsmi.nl


KvK 60455977

Copyright © All Rights Reserved