Referenties

VAN DE KRAATS | BSMI

SUCCESVOL ONDERNEMEND


VAN BENTHEM & KEULEN

"Wij hebben Barend leren kennen als een uitstekend sparring partner voor de strategische ontwikkeling van ons kantoor. Barend kenmerkt zich door een goed gevoel voor strategie gecombineerd met inlevingsvermogen in de organisatie en wat wel en niet haalbaar is."


BAKER TILLY 

"Barend heeft ons ondersteund met het verder aanscherpen van onze strategie. Ik heb Barend leren kennen als een zeer deskundige, objectieve en scherpe deskundige die in staat is een team tot scherpe keuzes te laten komen. Open, eerlijk en constructief. Neemt daarbij ook de leiding als coach. Aanbevolen!"


DE THOMAS

"Barend heeft veel indruk gemaakt met zijn rustige, aimabele verschijning waarachter bijzonder veel deskundigheid schuilgaat die hij niet meteen hoeft te etaleren. Hij luistert en kijkt goed om zich heen en ziet snel met welke organisatie hij van doen heeft, waarvan achteraf blijkt dat hij zich daar al grondig op heeft georiënteerd."


APRES LA VIE

"Barend daagt uit om vanzelfsprekend- heden te bevragen. Hij is in staat hiervoor een veilig en creatief klimaat te creëren, waardoor het beste in mensen naar boven komt. Naast een sterk analytisch vermogen weet Barend vanuit zijn ervaring in andere werkvelden parallellen naar de uitvaartbranche toe te trekken die verfrissend en origineel zijn. "


RIJNBRINK GROEP

"Deskundig, betrouwbaar en resultaatgericht ... Barend is een exponent van deze kenmerken. Dat maakte de samenwerking meer dan prettig. Barend hield zich altijd aan zijn afspraken. En het resultaat stelde zeer tevreden." 


GEMEENTE ZOETERMEER

"Barend is an engaged expert who helped the city of Zoetermeer to look in a different and new way towards client needs and -satisfaction."

Van de Kraats | BSMI

Van de Kraats | BSMI is de onderneming van Barend van de Kraats.

ONZE DIENSTEN

Marktonderzoek

Business coaching

Businessplan

Familiestatuut

Bedrijfsopvolging & Overnames

Ad interim directie & management

CONTACT

Pompmakerstraat 6

2645 JV  Delfgauw

+0031 6 5276 5476

info@bsmi.nl


KvK 60455977

Copyright © All Rights Reserved